Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPOT). S spletnim mestom www.minidjakademija.si upravlja PLAY – MARKETING IN ORGANIZACIJA, SIMON KLANFER S.P., v nadaljnjem besedilu ponudnik. Spletna trgovina deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Smo zavezanci za DDV.

Ob prijavi v sistem, obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo, s katerima ob vsakem obisku spletnega mesta lahko dostopa tudi do svojega računa oz. pridobi pravico do nakupa ter pregleduje statuse in spremembe naročil. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in potrošnikom.

Postopek nakupa

Nakupovanje na naši spletni strani je enostavno in udobno. Če ste pri nas prvič, naj vam na kratko predstavimo korake za nakup:

  1. Prebrskajte po izdelkih ali pa jih neposredno poiščite.
  2. Ko kliknete na posamezni izdelek, se vam odpre podstran, kjer je le-ta podrobno opisan, prav tako pa si lahko tudi povečate priložene slike izdelka. Če želite izdelek kupiti, kliknite na gumb “V KOŠARICO”. Če bi želeli kupiti več istih izdelkov, pa v polje pred gumbom, poprej še vpišite želeno količino tega izdelka.
  3. Ko boste kliknili na gumb “V KOŠARICO” se vam bo prikazalo, kaj vse imate trenutno v košarici. Zdaj lahko kliknete na “Nadaljuj z nakupovanjem”, če bi želeli pregledati še druge izdelke. Če pa bi želeli z nakupom zaključiti, kliknite na gumb “NADALJUJ NA BLAGAJNO”.
  4. Na podstrani “Blagajna” le še izpolnite zahtevane podatke in naročilo bo oddano. Opomba: tu imate dve možnosti – lahko se registrirate z emailom, kar vam bo olajšalo nakupe v prihodnosti, saj vam ne bo več potrebno vpisovati vedno iste podatke. Lahko pa izberete tudi “Naroči kot gost”, kar pomeni, da se ne registrirate – ta postopek je hitrejši, vendar pa boste prihodnjič ponovno morali vnašati svoje osebne podatke. Če ste pri nas že kupovali, pa le vpišite vaš email naslov ter geslo.
  5. Po oddaji naročila boste prejeli email z obvestilom o nakupu.
  6. Nekaj dni po uspešno opravljenem nakupu, vas bomo po e-pošti pozvali k oddaji mnenja o zadovoljstvu z produktom. Mnenje nam zelo pomaga, da izboljšamo naše izdelke storitve. Vaše mnenje bo nato objavljeno na strani izdelka, če bo v pravilu z vsemi določili. Pri objavi mnenja lahko prosto izbirate in ga oddate tudi anonimno.

Nakup

Naročilo nakupa se sklepa v slovenskem jeziku in je zavezujoče za kupca in prodajalca.
Izdelki, ki so na strani, so praviloma na zalogi, razen izdelkov, pri katerih je to jasno označeno (ni na zalogi). Pridružujemo si pravico od odstopa od izvedbe naročila, v primerih, da naročenih izdelkov ni na zalogi in je pri vnosu zalog prišlo do tehnične ali druge napake. Do delnega ali popolnega odstopa od naročila lahko pride tudi v primeru, da je prišlo do očitne napake v ceniku ali pa naročilo ni bilo izpolnjeno v skladu s splošnimi pogoji. Za nakup se ni potrebno registrirati.

Način plačila

Kupci lahko naročilo plačajo po povzetju, z nakazilom na naš TRR in s plačilnimi karticami Visa, MasterCard ali Maestro. Možno je le plačilo v enkratnem znesku. Do plačila celotne kupnine so izdelki last podjetja PLAY – MARKETING IN ORGANIZACIJA, SIMON KLANFER S.P.

Plačilo po povzetju

Pri plačilu po povzetju bo vaš paket posredovan v najkrajšem možnem času, znesek pa boste poravnali poštnemu uslužbencu. Če vas takrat ne bo doma, vam bodo pustili obvestilo o prispelem paketu.

Nakazilo na TRR – plačilo po predračunu

Blago lahko poravnate po predračunu na transakcijski račun podjetja PLAY – MARKETING IN ORGANIZACIJA, SIMON KLANFER S.P. na:

  • TRR: SI56 3300 0001 1373 144
  • odprt pri Addiko Bank d.d.
  • BIC/SWIFT: HAABSI22

Plačilo s kartico

Nakup preko spletna lahko enostavno opravite tudi s plačilnimi karticami Visa, Maestro ali MasterCard. Varen plačilni sistem zagotavlja sistem Stripe.

Cene

Vse cene so izražene v EUR (Evrih). Cene veljajo v trenutku potrditve naročila (zaključitve nakupa). Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo prodajalec kupca o tem obvestil. Prodajalec bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstva.

Rok veljavnosti akcijske ponudbe.

Če ni drugače določeno pri opisu izdelka, akcijska ponudba velja do razprodaje zalog. Po razprodani zalogi je izdelek umaknjen – ni viden v ponudbi.

Dostava in stroški dostave

Blago, naročeno v Spletni trgovini sportni-pripomocki.si bo na vaš naslov dostavljeno v roku 1-3 delovnih dni. Poleg zneska nakupa, dodamo tudi strošek dostave.
Končna dostava je odvisna od ponudnika poštnih storitev – običajno en do dva delovna dneva po oddaji naročila. Usluge dostave nam opravlja Pošta Slovenije.
Stroški dostave so na področju Slovenije in se obračunavajo v skladu s cenikom Pošte Slovenija, ki je objavljen na spletni strani www.posta.si.

Ob prejemu dostavljenega blaga boste prejeli tudi originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže. Kupec naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje PLAY – MARKETING IN ORGANIZACIJA, SIMON KLANFER S.P., se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov po zakonu ZVOP. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva: e-obvestil, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo. Podatki kupcev v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi. Več podrobnosti kako ravnamo z vašimi osebni podatki, si lahko preberete tukaj.

Avtorske pravice

Vsa vsebina na strani in podstraneh minidjakademija.si, je avtorsko zaščitena. Prepovedano je vsako dejanje, ki kakorkoli posega v avtorske pravice avtorjev strani. Slikovno gradivo, logo, ime strani in trgovine, besedila, slike in druge vsebine so vse last podjetja PLAY – MARKETING IN ORGANIZACIJA, SIMON KLANFER S.P.